Careerfizz

Careerfizz

Jelenleg a szürkével jelölt pozícióink nem nyitottak, de mindig szívesen ismerkedünk meg új, lelkes Offizzerekkel! Küldd el jelentkezésed, és ha új csapattaggal bővülnénk, felvesszük veled a kapcsolatot!

Nézd meg milyen a #BrandfizzLife!

Budapest, Hungary
Péntek óta home offizzból 🏠 segítjük ügyfeleinket és reagálunk a felmerülő igényekre. A #TeamBrandfizz minden tagja elérhető 09:00 - 17:00 óra között, továbbra is bátran keressetek minket! 💜💙🧡 A kialakult helyzetben belső kommunikáció és digitális megoldások témakörökben online élő bejelentkezéssel is megosztjuk Veletek tapasztalatainkat hétről-hétre. 🎬Kövessétek eseményünket! ⬆️ LINK A BIOBAN! ⬆️ #maradjotthon #munkáltatóimárka #employerbranding
Lisbon, Portugal
Anno 2017-ben még Budapesten szerveztük meg a világ elsőszámú #EmployerBranding rendezvényét, a World Employer Branding Day-t. Jövőre, ahogy tavaly is, Lisszabonba várunk 1000 résztvevőt. A Brandfizz a rendezvény Country Partnereként idén is 100 Euro kedvezményt biztosít a jegyárakból. 😍 Regisztrálni itt tudtok: bit.ly/brandfizzWEBD2020 #WorldEBday #MunkáltatóiMárka #TeamBrandfizz

Jelentkezés
Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.