Ismerd meg!

Ismerd meg!

Mi a Brandfizz?

Miért ‘sparkle’?

Mi a Fizz szemlélet?

Kik adják a Sparkle-t?

 

A Brandfizzben minden nap megkérdőjelezzük, hogy a cégek problémái a munkaerőhiányból fakadnak. Szemléletmódunk alapja, hogy versenyképesség kulcsa a megváltozott munkaerőpiaci körülményekhez való rugalmas alkalmazkodás. Eszközünk pedig ehhez a megkülönböztető munkáltatói értékígéret és munkavállalói élmény csomag létrehozása és vonzóvá tétele a célcsoport számára. Mindezt lokálisan releváns, üzletileg eredményes, fenntartható módon.

Magyarország első Employer Brandingre specializálódott ügynöksége vagyunk, egyúttal a téma legkeresettebb hazai előadói. Missziónkhoz illeszkedve erős szakmai szemlélettel, mérhető eredményekre fókuszálva, közel két évtized gyakorlati tapasztalatát beépítve működünk. Pezsgő csapatunk minden tagjának a szakma a szívügye.

Sparkling Partnereink

 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon


„I think the cooperation with Brandfizz has been absolutely fantastic. You've got a lot of great creative people, as well as detailed people. What Brandfizz brings to the table is not only a great understanding of the local market and great connections, but they are able to understand what we are trying to bring to Hungary with World Employer Branding Day. I'm excited by the global perspective that both founders of Brandfizz have, they have both connected really quickly into the global scene. The passion is there, the commitment is there and it's a fantastic attitude.”


Brett Minchington
Chairman/CEO Employer Brand International | Employer Branding College | worldemployerbrandingday.community„Remek módszertan + Felkészült szakemberek = Brandfizz 🙂
Színvonalas, összeszedett munkát kaptunk, igazán pozitív élményben volt részünk. Nagyon tetszett a strukturáltsága, az informatív tartalom és a gyakorlati javaslatok is.
„Value for money” szolgáltatás.”


Emri Zsuzsa
HR Igazgató, KPMG Hungária„Volt olyan pont az együttműködésünkben, amikor meg kellett állnunk és azt mondanunk, hogy nézzünk rá, biztosan így folytatjuk-e tovább. Ha ezt akkor nem tudjuk megbeszélni, akkor az az egész projektre kihatással lehet. Ez szerintem nagyon fontos és kevesen teszik meg az üzleti életben azt, hogy őszintén kommunikálnak és visszajelzést adnak.”


Jurecska Andrea
NN, Head of Talent Acquisition & Employer Branding„A Brandfizz csapatával több közös projekt van mögöttünk, remélhetőleg még több előttünk. A legfőbb tapasztalatom velük kapcsolatban az az innovatív hozzáállás, magával ragadó szakmai elhivatottság, integrált üzleti folyamatszemlélet, valamint igényes, korrekt, profi kivitelezés, ami miatt a szakmai együttgondolkodás első pillanatától a mindig elégedett projektzárásig élmény velük a munka.”


Dr. Blaski Judit
HVG HR Center Igazgató„A folyamat elejétől a végéig nagyon profi hozzáállás. Ami a szakmai hitelesség mellett nekem sokat jelentett az a lelkesedés, ami a Brandfizzben van.”


Turmezey Luca
Qualysoft, HR&Recruitment Manager„Praktikus, jól használható, nem a valóságtól elrugaszkodott ötletek és megoldások, amit rögtön el tudtunk kezdeni használni. Nekem ez a fajta pragmatizmus és gyakorlati szemlélet nagyon fontos volt az együttműködésünkben.”


Szász Dóra
Dorsum, HR Director„Közös munkánk kezdetén meggyőző volt a teljes körű employer brand szolgáltatás. Azt gondolom, hogy rugalmasan álltatok az általunk kért vagy javasolt változtatásokhoz. Úgy igazodtatok az igényeinkhez, hogy közben a minőségből nem engedtetek. A személyes interjúk kiemelkedően jók voltak, a kommunikáció folyamatosan gördülékeny.”


Zsofia Petrik
IT Recruiter„A Brandfizz alapítói valószínűleg az egyik leginnovatívabb és legfelkészültebb employer branding szakértők magyar piacon. Nagyon érdekes módszertanuk van a munkáltatói érték ígéretek felszínre hozásához. Valamint sokéves rutinnal rendelkeznek online és social media employer branding kivitelezésben, amivel kézzel fogható eredményekkel támogatják a toborzás hatékonyságát.”


Zaharia Gabriella
HR Igazgató„Az intenzív bővülés és cégösszeolvadás időszakában felsővezetőként is stabil támpontot jelentett számomra az elkészített Integrált Employer Branding Stratégia. Miközben a marketing tervet, a pénzügyi- és sales stratégiánkat teljesen újra kellett gondolnunk, az employer branding fix közös pont maradt. Gyakran nyúltam ehhez az anyaghoz, sokat segített a csapat egyben tartásában, számomra ez jelentette a legnagyobb értéket.”


Oroszvári Péter
CEO, Cheppers„Egy beszállítótól, főleg, aki kreatív területen dolgozik, azt várom, hogy folyamatosan bombázza a szervezetet a szakma újdonságaival, előttünk járjon és a szervezeti komfortzónánkat feszegesse, pont úgy, ahogy csináljátok. A szakmai elkötelezettség, lendület rám „fertőző” hatással volt, állandóan inspirált még újabb és újabb ötletek és megoldások keresésére.”


Dr. Gyarmati Franciska
HR Referens


 

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

    Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
    Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.