WEB/ Digital Employer Branding Offizzer (full-time)

Pályakezdőként vagy pár év webfejlesztési területen szerzett tapasztalattal csatlakozz Európa legpezsgőbb munkáltatói márka laboratóriumához! Nem ijeszt meg egy új landing oldal fejlesztése és a CSS, Html és Php szavak nemcsak karakterek sorozatát jelentik Számodra? Fejlesztési tapasztalatod mellett vezess integrált employer branding stratégia tervezési és implementációs projekteket és less be a vállalkozásmanagement világába!

Mi lesz a feladatod?

A Web/ Digital Employer Branding Offizzer pozíció nálunk egy átfogó feladatkört takar: Részben üzleti célokat támogató, munkavállalói élményciklusra alapozott Integrált Employer Branding Stratégia alkotásban, valamint mérhető employer branding kivitelezésben irányítod a projekteket. Részben pedig egy kreatív alkotási folyamat keretében employer branding tapasztalataid alapján ügyfeleink landing oldalait fejleszted és részt veszel a versenytárelemzés felpezsdítésében, amit mi csak úgy hívunk, hogy ‘MarketFizz’.

Milyen projekteken dolgozhatsz?

Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra.

Mire lehetsz hatással?

Azon dolgozunk, hogy valóban jobb legyen az embereknek a munkahelyükön eltöltött idő. Jelen pillanatban projektjeinkkel több mint 40.000 munkavállaló élményére vagyunk hatással. És ez csak a kezdet. Ehhez pedig az kell, hogy megbízóink Elon Muskjaival és a HR szakma Lara Croftjaival működj együtt.

Kiktől tanulhatod meg az employer branding szakmát?

A Brandfizz alapítói: Anita (chief fizz officer) és Ádám (chief sparkle officer). Mindkettőjük kapcsolata az employer brandingel 9 éve kezdődött (még jóval a Tinder korszak előtt). Vállalati és ügynökségi oldali hátterüket összekapcsolva itthon egyedülálló, specializált tudást hoznak létre a Brandfizzben.

Miben fejlődhetsz?

Sokrétű webfejlesztési, branding és automatizációs folyamatokat átlátó, stratégiai gondolkodásmód.

Az egyik legizgalmasabb kihívás a munkánkban, hogy sokféle cég szervezeti működésébe látunk bele, elmélyülünk a startup, IT, SSC, Big4, FMCG, gyártó, – és autóipar világában is. Annyit tanulunk 1 év alatt, mintha 10 különböző vállalat HR business partnereként vagy kreatív account managereként is dolgoznánk egyszerre.

Multidiszciplináris területeket átfogó projekt és ügyfél menedzsment készség

Az egyes projekt fázisokban a legkülönbözőbb felépítésű csapatokat koordináljuk, miközben együtt dolgozunk az MTA Szociológiai Intézet memetikai kutatóival, grafikusokkal, filmes stábbal, fotósokkal, rendezvényszervezőkkel, gamification specialistákkal, IT fejlesztőkkel, UX/UI designerekkel, visual DJ-kkel, hálózatkutatókkal, belsőépítészekkel és még sok más érdekes hátterű emberrel.

Mindez szükséges ahhoz, hogy a legjobb szakmai tartalmak, legsikeresebb employer branding projektek és a legmosolygósabb ügyfelek a Brandfizznél lehessenek.

Milyen lesz nálunk egy napod?

Reggel felkelsz, találkozunk az irodában 9 óra körül. Bent felkészülsz egy ügyfél callra, átnézed a következő pár hét employer branding prioritásait. Az ügyféllel megbeszéled kinek mi lesz a feladata, majd kiküldesz pár follow-up emailt, átadod a feladatokat a grafikusnak, és leadsz egy anyagot a nyomdának. Ezt követően egy két feladatoddal és észrevételeddel hozzájárulsz a versenytárselemző alkalmazásunk, a Marketfizz fejlesztéséhez. Ebédidőben összefutsz a többiekkel a Coffizzban. Utána a kávé persze elengedhetetlen, hiszen a nap többi részében se fogtok unatkozni. Délután az egyik Offizzer társad megkeres, mert rengeteg ötlete van egy új landing oldal fejlesztésével kapcsolatban az ügyfél számára. El is kezdetek brainstormingolni, hiszen mindegyik ügyfél más, kreatív megvalósítást szeretne. Sorra veszed, hogy milyen lépésekből fog állni a folyamat és neki is látsz a fejlesztésnek. Van egy-két szuper ötleted, hogy mivel lehetne őket feldobni. Közben elcsíped, hogy egy másik Offizzer társad 35 jelöltet vonzott be 2 hét alatt az egyik online kampányával. A sikereket csapatszinten ünnepeljük, ezért gyorsan írsz is neki egy köszi-kártyát, sőt, jelölöd világítótorony vándorkupára. Aztán jöhet a pihenés: sport, család, mozi. De lehet, hogy aznap egy meetupra nézel inkább be, mert benchmarkokat szeretnél gyűjteni. Később, vacsora mellett épp tervezgetitek, hogy elutaznátok valahova. Jó érzéssel tölt el, hogy nem lesz gond a személyes terveiddel, mert a Brandfizzben ezt is nyugodtan meg lehet beszélni, támogatnak abban, hogy a munkádban és a magánéletedben is egyensúly legyen.

Ezt jelenti a Sparkle to employer brand, tudsz vele azonosulni?

SHARP: csak a lényegről szól, érthető, betalál

PUMPED: ki van pattintva, jól néz ki, benne van a fizz

ACTION: reálisan megvalósítható, priorizált, tudom mit kell csinálni

RELEVANT: a valódi problémára válaszol

KEEN: feltárja, észleli és lereagálja a szükségleteket

LATEST: a szakma világszintű élmezőnyéből irányítja a hazai trendeket

EFFECTIVE: eredményes, van hatása, mérhető

Jelentkezz!

Benned is megvan a Sparkle?

Keressük a hozzánk hasonló, employer branding téma iránt elkötelezett és lelkes csapattagokat, a hazai employer branding szakma ‘Sparkle’-jeit, akiknek legnagyobb álma, hogy ezzel foglalkozzanak. Ha kérdésed van, szólíts meg minket bátran élőben, a social felületeken, vagy írj ránk itt: hello@brandfizz.hu.

Íme pár fontos szempont,

Íme pár fontos szempont, amit figyelembe fogunk venni a kiválasztás során. Teljes munkaidőben pezsegnél a #TeamBrandfizz tagjaként employer branding projekteken.

Juttatások

Az ország legeredményesebb employer branding projektjein pöröghetsz.
Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra. 2021-ben a HRKOMM-on 7 díjat nyertünk és a szakmában a legeredményesebb ügynökség lettünk.

Personal Sparkle Plan
Egyedi fejlődési Passportot alakíthatsz ki egy dedikált szakmai mentor segítségével, hogy sikeres lehess és támogassunk egyéni céljaid elérésében.

Szakmai képzések
Ingyenesen vehetsz részt az Employer Brand Akadémián és hozzáférést kapsz a Webuni felületén elérhető képzéseinkhez. Ezeken kívül online toborzási hatékonyság, kreatív szövegírás, Photoshop, Facebook Ads, project management és még hosszú a lista, amiből guruvá válsz majd.

TeamFizz
Havonta csapatépítő TeamFizz eseményeket szervezünk, voltunk már együtt vitorlázni Tihany partjainál, ugráltunk együtt trambulin parkban, bejártuk a Bartók Béla út legjobb helyeit és fergetegeset buliztunk az 5. szülinapunkon.

Employee Experience with Sparkle
Egy kérdés: szerinted milyen lehet egy olyan cégnél dolgozni, aki csak és kizárólag abból él, hogy munkavállalói élményt fejleszt?

A legpezsgőbb csapat a #TeamBrandfizz
Magyarország első Employer Brandingre specializálódott ügynöksége vagyunk, egyúttal a téma legkeresettebb hazai előadói. Pezsgő csapatunk minden tagjának a szakma a szívügye. Katt ide és ismerd meg a jövendőbeli Offizzer kollégáidat!

Home offizz lehetőség
Belépésed napján kapsz laptopot, amivel bárhonnan adagolhatod a Sparkle-t. Hetente pedig 2-3 napot találkozunk az Offizzban.

Offizz perks
Coffizzunkban a kávénk díjnyertes és fröccsnek valót is mindig találsz. Ha pedig elég kitartóan kérdezősködsz, eláruljuk miért van egy plüss csirke a sütőben.

Prémium Offizz lokáció egy prémium csapatnak
A 11. kerületi Szent Gellért téren van az iroda, mi csak úgy hívjuk “Offizz”. A Time Out brit magazin szerint is a világ legmenőbb környékén pezsgünk. Ha nem hiszed járj utána! Ja, a dunai körpanorámát mondtuk már?

Marketfizz

Webfejlesztés

Nem rutinscriptek használata – nem monoton kódolási feladatok – új kreatív alkotási folyamatokban való részvétel, használhatod a saját gondolataidat, használhatod a saját ‘kódod’ → változatosság, digitalizáció, EB digitalizációjában részt venni, beleláthat a vállalkozásmanagement világába

Previous
Next
Less be employer branding laboratóriumunk kulisszái mögé

Nézd meg milyen a #BrandfizzLife!