Employer Branding Offizzer
(full-time)

Pályakezdőként vagy pár év HR vagy Marketing területen szerzett tapasztalattal csatlakozz Európa legpezsgőbb munkáltatói márka laboratóriumához! Vezess integrált employer branding stratégia tervezési és implementációs projekteket A-Z-ig és pezsdítsd fel karriered!

Brandfizz
Brandfizz csapat
Brandfizz

Mi lesz a feladatod?

Az Employer Branding Offizzer pozíció nálunk egy átfogó feladatkört takar: üzleti célokat támogató, munkavállalói élményciklusra alapozott Integrált Employer Branding Stratégia alkotásban, valamint mérhető employer branding kivitelezésben is irányítod a projekteket.

Brandfizz

Milyen projekteken dolgozhatsz?

Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra.

Brandfizz

Mire lehetsz hatással?

Azon dolgozunk, hogy valóban jobb legyen az embereknek a munkahelyükön eltöltött idő. Jelen pillanatban projektjeinkkel több mint 40.000 munkavállaló élményére vagyunk hatással. És ez csak a kezdet. Ehhez pedig az kell, hogy megbízóink Elon Muskjaival és a HR szakma Lara Croftjaival működj együtt.

Brandfizz

Kiktől tanulhatod meg az employer branding szakmát?

A Brandfizz alapítói: Anita (chief fizz officer) és Ádám (chief sparkle officer). Mindkettőjük kapcsolata az employer brandingel 9 éve kezdődött (még jóval a Tinder korszak előtt). Vállalati és ügynökségi oldali hátterüket összekapcsolva itthon egyedülálló, specializált tudást hoznak létre a Brandfizzben.

Miben fejlődhetsz?

Sokrétű üzleti, HR és branding folyamatokat átlátó, stratégiai gondolkodásmód

Az egyik legizgalmasabb kihívás a munkánkban, hogy sokféle cég szervezeti működésébe látunk bele, elmélyülünk a startup, IT, SSC, Big4, FMCG, gyártó, – és autóipar világában is. Annyit tanulunk 1 év alatt, mintha 10 különböző vállalat HR business partnereként vagy kreatív account managereként is dolgoznánk egyszerre.

Multidiszciplináris területeket átfogó projekt és ügyfél menedzsment készség.

Brandfizz
Brandfizz

Az egyes projekt fázisokban a legkülönbözőbb felépítésű csapatokat koordináljuk, miközben együtt dolgozunk az MTA Szociológiai Intézet memetikai kutatóival, grafikusokkal, filmes stábbal, fotósokkal, rendezvényszervezőkkel, gamification specialistákkal, IT fejlesztőkkel, UX/UI designerekkel, visual DJ-kkel, hálózatkutatókkal, belsőépítészekkel és még sok más érdekes hátterű emberrel.

Mindez szükséges ahhoz, hogy a legjobb szakmai tartalmak, legsikeresebb employer branding projektek és a legmosolygósabb ügyfelek a Brandfizznél lehessenek.

Brandfizz munkatársak előadást tartanak
Brandfizz csapata

Milyen lesz nálunk egy napod?

Reggel felkelsz, találkozunk az irodában 9 óra körül. Bent felkészülsz egy ügyfél callra, átnézed a következő pár hét employer branding prioritásait. Az ügyféllel megbeszéled kinek mi lesz a feladata. A csapat közben forgatásra készül: keresel egy időpontot, amikor felkészíted az ambassadorokat a szereplésre, megtervezed a forgatókönyvet, írsz egy briefet a filmes stábnak, hogy a nagy napon minden flottul menjen. Később kiküldesz pár follow-up emailt, átadod a feladatokat a grafikusnak, és leadsz egy anyagot a nyomdának. Ebédidőben összefutsz a többiekkel a Coffizzban. Utána a kávé persze elengedhetetlen, hiszen délután se fogtok unatkozni. Megtervezel egy belső kommunikációs kampányt az egyik ügyfelednek, aki épp egy munkahelyi elégedettségi applikációt tervez bevezetni. Sorra veszed, ezt milyen grafikai anyagokkal és aktivitásokkal tudod megtámogatni. Ekkor odajön hozzád az egyik Offizzer társad, szeretné, ha ránéznél a következő havi social szövegekre és vizuálokra, mielőtt ügyfél jóváhagyásra küldené. Van egy-két szuper ötleted, hogy mivel lehetne őket feldobni. Közben elcsíped, hogy egy másik Offizzer társad 35 jelöltet vonzott be 2 hét alatt az egyik online kampányával. A sikereket csapatszinten ünnepeljük, ezért gyorsan írsz is neki egy köszi-kártyát, sőt, jelölöd világítótorony vándorkupára. Aztán jöhet a pihenés: sport, család, mozi. De lehet, hogy aznap egy meetupra nézel inkább be, mert benchmarkokat szeretnél gyűjteni. Később, vacsora mellett épp tervezgetitek, hogy elutaznátok valahova. Jó érzéssel tölt el, hogy nem lesz gond a személyes terveiddel, mert a Brandfizzben ezt is nyugodtan meg lehet beszélni, támogatnak abban, hogy a munkádban és a magánéletedben is egyensúly legyen.

Brandfizz csapat

Ezt jelenti a Sparkle to employer brand, tudsz vele azonosulni?

SHARP: csak a lényegről szól, érthető, betalál

PUMPED: ki van pattintva, jól néz ki, benne van a fizz

ACTION: reálisan megvalósítható, priorizált, tudom mit kell csinálni

RELEVANT: a valódi problémára válaszol

KEEN: feltárja, észleli és lereagálja a szükségleteket

LATEST: a szakma világszintű élmezőnyéből irányítja a hazai trendeket

EFFECTIVE: eredményes, van hatása, mérhető

Brandfizz

Jelentkezz!

Benned is megvan a Sparkle?

Keressük a hozzánk hasonló, employer branding téma iránt elkötelezett és lelkes csapattagokat, a hazai employer branding szakma ‘Sparkle’-jeit, akiknek legnagyobb álma, hogy ezzel foglalkozzanak. Ha kérdésed van, szólíts meg minket bátran élőben, a social felületeken, vagy írj ránk itt: sparkle@brandfizz.hu.

Brandfizz munkatársak

Íme pár fontos szempont,

amit figyelembe fogunk venni a kiválasztás során.

Brandfizz csapat
Brandfizz legújabb munkatársát keresi Senior Marketing pozícióba.

Juttatások

Az ország legeredményesebb employer branding projektjein pöröghetsz
Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra. 2022-ben 10 díjat nyertünk és a szakmában a legeredményesebb ügynökség lettünk.

Personal Sparkle Plan
Egyedi fejlődési Passportot alakíthatsz ki egy dedikált szakmai mentor segítségével, hogy sikeres lehess és támogassunk egyéni céljaid elérésében.

Szakmai képzések
Ingyenesen vehetsz részt az Employer Brand Akadémián és hozzáférést kapsz a Webuni felületén elérhető képzéseinkhez. Ezeken kívül online toborzási hatékonyság, kreatív szövegírás, Photoshop, Facebook Ads, project management és még hosszú a lista, amiből guruvá válsz majd.

Brandfizz munkatársak
Brandfizz
Brandfizz munkatársak

TeamFizz
Negyedévente csapatépítő TeamFizz eseményeket szervezünk, voltunk már együtt vitorlázni Tihany partjainál, ugráltunk együtt trambulin parkban, bejártuk a Bartók Béla út legjobb helyeit és fergetegeset buliztunk az 5. szülinapunkon.

Employee Experience with Sparkle
Egy kérdés: szerinted milyen lehet egy olyan cégnél dolgozni, aki csak és kizárólag abból él, hogy munkavállalói élményt fejleszt?

A legpezsgőbb csapat a #TeamBrandfizz
Magyarország első Employer Brandingre specializálódott ügynöksége vagyunk, egyúttal a téma legkeresettebb hazai előadói. Pezsgő csapatunk minden tagjának a szakma a szívügye. Katt ide és ismerd meg a jövendőbeli Offizzer kollégáidat!

Home offizz lehetőség
Belépésed napján kapsz laptopot, amivel bárhonnan adagolhatod a Sparkle-t. Hetente pedig 2-3 napot találkozunk az Offizzban.

Offizz perks
Coffizzunkban a kávénk díjnyertes és fröccsnek valót is mindig találsz. Ha pedig elég kitartóan kérdezősködsz, eláruljuk miért van egy plüss csirke a sütőben.

Prémium Offizz lokáció egy prémium csapatnak
A 11. kerületi Szent Gellért téren van az iroda, mi csak úgy hívjuk „Offizz”. A Time Out brit magazin szerint is a világ legmenőbb környékén pezsgünk. Ha nem hiszed járj utána! Ja, a dunai körpanorámát mondtuk már?

Brandfizz iroda
Previous slide
Next slide
Less be employer branding laboratóriumunk kulisszái mögé

Nézd meg milyen a #BrandfizzLife!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és pezsdítsük fel együtt munkáltatói márkád!

Iratkozz fel Newsfizz hírlevelünkre és pezsdítsd fel munkáltatói márkád!

Munkaerő elkötelezés

Munkaerő megtartás

1. képzési nap – VÁGJ BELE!

Employer branding alapkövek: Integrált Employer Branding Stratégia és mérhetően eredményes munkáltatói márka építése

Brandfizz

Azonnal felhasználható Employer Branding Eszköztár

 1. Employer Branding Szótár és Zsebkönyv
 2. Üzleti igény felmérés és belső érintetti térkép sablon
 3. Employer Branding HR Audit checklist
 4. Munkaerőpiaci versenytársi térkép checklist
 5. Employer Branding KPI lista

Utókövetés

Gyakorlatba ültetést érdekes feladatokkal fogjuk ösztönözni és segíteni.

 • A képzési napok közötti egy hónapot a résztvevők az Employer Brand Akadémia során megszerzett tudásuk és az Employer Branding eszköztár azonnali felhasználásával, az ezt támogató házifeladatok elvégzésével töltik.
 • A házi feladatok eredményeiről az akadémisták öt dia terjedelmű prezentációt és mini videót készítenek.

2. képzési nap – VALÓSÍTSD MEG!

Perszonalizált jelölt- és munkavállalói élmény fejlesztése: munkáltatói értékígéret és employer brand bevezetése

Brandfizz

Azonnal felhasználható Employer Branding Eszköztár

 1. Employer Branding kutatás szempontrendszer checklist
 2. Jelölt, – és munkavállalói élménytérkép sablon 40 élménypont mentén
 3. Optimalizált EVP szerinti munkáltatói márka tartalom checklist
 4. Employer Brand Ambassador Program ckecklist

Utókövetés

Gyakorlatba ültetést érdekes feladatokkal fogjuk ösztönözni és segíteni.

 • A képzési napok közötti egy hónapot a résztvevők az Employer Brand Akadémia során megszerzett tudásuk és az Employer Branding eszköztár azonnali felhasználásával, az ezt támogató házifeladatok elvégzésével töltik.
 • A házi feladatok eredményeiről az akadémisták öt dia terjedelmű prezentációt és mini videót készítenek.

3. képzési nap – KELTSD ÉLETRE!

Employer branding kivitelezése a gyakorlatban: bizonyítottan bevált módszerek, amivel megsokszorozod a saját forrásból betöltött pozíciók számát

Brandfizz

Azonnal felhasználható Employer Branding Eszköztár

 1. Employer branding kivitelezési és erőforrás terv, mérési rendszer és riport struktúra sablon
 2. Toborzási & belső kommunikáció & tartalomfejlesztés checklist
 3. Jelöltélmény központú álláshirdetés és karrier oldal drótváz, tartalomstruktúra sablon
 4. Útmutató a karrier oldal látogatók forrásainak monitorozásához
 5. Social employer branding tartalom terv sablon
 6. Útmutató social toborzási kampány menedzsmenthez
 7. Employer Brand Akadémia Best Practice Gyűjtemény
 8. AI blueprint: gyakorlati one-pager az induláshoz kezdőknek
 9. Mesteséges intelligencia checklist: így promtolj ChatGPT-ben

Utókövetés

Gyakorlatba ültetést érdekes feladatokkal fogjuk ösztönözni és segíteni.

 • A képzési napok közötti egy hónapot a résztvevők az Employer Brand Akadémia során megszerzett tudásuk és az Employer Branding eszköztár azonnali felhasználásával, az ezt támogató házifeladatok elvégzésével töltik.
 • A házi feladatok eredményeiről az akadémisták öt dia terjedelmű prezentációt és mini videót készítenek.