Piac&Profit konferencia

Home / Event / Piac&Profit konferencia
Piac&Profit konferencia

Piac&Profit konferencia

2017.04.13.

Rendezők
BKIK – Piac & Profit

Helyszín
Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Ádám előadása
12.20-12.40 Az Y-generáció bevonzása, elkötelezése és megtartása. Milyen vezetőt szeretnek, értékelnek, követnek?

Anita előadása
14.10-14.30 A munkáltatói márka, az értékkommunikáció, a cégkultúra, a szerethető munkahely jelentősége. Integrált Employer Branding.

Kulcs az Y generációhoz. Ebben a témakörben adunk elő a Piac és Profit rendezvényén. Azaz arról, hogy miként lehet elérni, elkötelezni és megtartani a munkaerő-piacra jelenleg legnagyobb létszámban belépő generációt.

“Az Y-generáció – az 1980-as, 90-es években születettek ­– a legkapósabbak. A fiatal, ambiciózus, már a munkaerőpiacon lévő Y-ost megszerezni és megtartani azonban egész más eszközökkel, módszerekkel lehet, mint akár az X-generációs elődeiket.

Milyen értékeik vannak? Mik az erősségeik? Hogyan szólíthatók meg? Mivel motiválhatóak? Érdemes megtanulni a munkáltatóknak, HR-eseknek a generáció jellemzőit, a velük való egyéni bánásmódot, mert a jól motivált Y-generációs kolléga, vezető a világot is megváltja.”

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Copyright © 2016-2019 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

Copyright © 2016-2019 Brandfizz. All rights reserved.