Finance & People Care Offizzer (Part Time)

Talpraesett egyetemista vagy, aki felelősségteljes és a vezetők “jobbkeze” tud lenni?  Imádnád az ügynökségi pezsgést a város legjobb panorámájával a BME-től vagy Corvinustól 5 percre? Szeretnél részt venni egy cég pénzügyi adminisztrációjának, irodamenedzsmentjének és HR folyamatainak működtetésében? Álmodból felkeltve is simán összeállítasz egy Clockify  riportot majd elintézed a Kifli beszerzést? Még a pincérnek is megjegyzed, ha van egy typo a menülapon? 

Ha “MEGOLDOM” a mottód és nem csak a jól bevett gyakorlatokat szeretnéd hónapról hónapra ismételni, akkor csatlakozz Európa legpezsgőbb munkáltatói márka laboratóriumához! 

Légy Te a #TeamBrandfizz Finance & People Care Offizzere és pezsdítsd fel karriered egyetem mellett!

Brandfizz
Brandfizz

Mi lesz a feladatod?

A részmunkaidős Finance & People Care Offizzer pozíció nálunk egy átfogó feladatkört takar: pénzügyi és HR célokat támogató fókusszal is segíted a cégműködést biztosító projekteket. A cég alapítóival és vezetőivel dolgozol szorosan együtt azon, hogy hónapról-hónapra minden a tervezett prioritás szerint, megfelelő minőségben és időben megvalósuljon.

Brandfizz

Mire lehetsz hatással?

Azon dolgozunk, hogy valóban jobb legyen az embereknek a munkahelyükön eltöltött idő. Jelen pillanatban projektjeinkkel több mint 60.000 munkavállaló élményére vagyunk hatással. És ez csak a kezdet. A továbblépéshez az kell, hogy pénzügyeink, irodánk és csapatunk körül is rendben menjenek a dolgok. Együtt, a stabil háttértámogatásoddal messzebre juthatunk.

Brandfizz

Kiktől tanulhatod meg az employer branding szakmát?

A Brandfizz alapítói: Anita (chief fizz offizzer) és Ádám (chief sparkle offizzer). Mindkettőjük kapcsolata az employer brandingel több, mint 10 éve kezdődött (még jóval a Tinder korszak előtt). Vállalati és ügynökségi oldali hátterüket összekapcsolva itthon egyedülálló, specializált tudást hoznak létre a Brandfizzben. Izgalmas résztvenni ebben az utazásban.

Velük már dolgoztunk

Akiknek velünk épül a munkáltatói márkája

logok
kpmg logo
logok
nn logo
heineken logo
telenor logo
tf logo
diageo logo
ey logo
grandvision logo
codecool logo
continental logo
toray logo
tata logo
accor logo
h1 systems logo
za logo
varian logo
bitrise logo
atos logo
skbm logo
waberer's logo
qualysoft logo
united consult
mazars logo
adnovum logo
wizzair
fusion logo
cheppers logo
Dorsum logo
greif logo
sharp 3d logo
kinnarps logo
balluff logo
knorr bremse logo
friesland campina logo
finshape logo
orbico logo
greehill logo
cchbc logo
Nationale logo
ni logo
konica minolta logo
gentherm logo
altaterra logo
wuppermann logo
Unisys logo
egis logo
memoq logo
genesys logo
Fiege logo
wup logo
merkbau logo
kuka logo

Miben fejlődhetsz?

Sokrétű üzleti, HR és pénzügyi folyamatokat támogató gondolkodásmód.

A Brandfizzben kiépülő rendszereken keresztül lehet az egész vállalatra hatásod. Képzeld el, hogy egy olyan cégnél telnek a mindennapjaid, amelyik fennállása óta minden évben növekedett… ráadásul a cég két tulajdonosával és vezetőivel dolgozol majd együtt nap mint nap! Na, jól hangzik? Ha unod az egy vagyok a sok közül életérzést és valami pezsgőbbre vágysz, csatlakozz hozzánk!

Brandfizz
Brandfizz munkatársak
Brandfizz munkatársak

Milyen lesz nálunk egy napod?

Finance Fizz: A pénzügyi folyamatokban hozzád fog tartozni a számlák iktatása, bejövő költség számlák rendszerezése, excelbe feltöltése, drive mappákba mentés, havi MŰISZ-es elszámolás menedzsmentje, jelenléti ívek elkészítése, postázás. Hogy rendben menjenek a pénzügyek.

Offizz Management: Az iroda management területén felelős leszel a Brandfizz ügyfeleinek, csapatának és alvállalkozóinak nyilvántartásáért, illetve a beszerzésért, valamint az előfizetések működtetésért. Kezedben lesz nemcsak az iroda eszközök, de a kávé és prosecco utánpótlás beszerzése is.

People Care: A havi csapat megbeszélések és negyedéves csapatépítők gazdája leszel. Te fogod összefogni az agenda vagy program összeállítását, a büdzsét és szervezést is. Rendszeresen működtetett köszi kártya és elismerés rendszerünk, a Világítótorony díj felelőse leszel. A rendszeres események naptári bejegyzéseinek kezelése és a belső kommunikációs emailek összeállítása is a Te feladatod lesz, valamint számítunk Rád a Szabitervező kezelésében, tréningek szervezésében is. Ügyélprojekt allokáció utókövetése, policyk frissítése: ebből készítesz riportokat az extended board számára. A toborzási folyamatban és új belépők integrálásában is részt fogsz venni, valamint a kilépők leszerelésében is. Munkádból a csapatunk minden nap meg fogja tapasztalni a gondoskodást.

Brandfizz csapat

Ezt jelenti a Sparkle to employer brand, tudsz vele azonosulni?

SHARP: csak a lényegről szól, érthető, betalál

PUMPED: ki van pattintva, jól néz ki, benne van a fizz

ACTION: reálisan megvalósítható, priorizált, tudom mit kell csinálni

RELEVANT: a valódi problémára válaszol

KEEN: feltárja, észleli és lereagálja a szükségleteket

LATEST: a szakma világszintű élmezőnyéből irányítja a hazai trendeket

EFFECTIVE: eredményes, van hatása, mérhető

Brandfizz

Jelentkezz!

Benned is megvan a Sparkle?

Keressük a hozzánk hasonló, a munkája iránt elkötelezett és lelkes csapattagokat. Ha kérdésed van, szólíts meg minket bátran élőben, a social felületeken, vagy írj ránk itt: sparkle@brandfizz.hu.

Rajtunk nem múlik, hogy felfrissítsd a karriered, és rajtad?

Brandfizz munkatársak

Íme pár fontos szempont,

amit figyelembe fogunk venni a kiválasztás során.

Brandfizz csapat
Brandfizz munkatársak

Juttatások

Az ország legeredményesebb employer branding projektjein pöröghetsz
Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra. 2022-ben 10 díjat nyertünk és a szakmában a legeredményesebb ügynökség lettünk.

Personal Sparkle Plan
Egyedi fejlődési Passportot alakíthatsz ki egy dedikált szakmai mentor segítségével, hogy sikeres lehess és támogassunk egyéni céljaid elérésében.

Szakmai képzések
Ingyenesen vehetsz részt az Employer Brand Akadémián,  vezetőképzésünkben powered by Flow, akár a World Employer Branding Day-n Lisszabonban, betekinthetsz Európa legjobb ügynökségeibe exchange programunk keretén belül és hozzáférést kapsz a Webuni felületén elérhető képzéseinkhez. Ezeken kívül online toborzási hatékonyság, kreatív szövegírás, Photoshop, Facebook Ads, project management és még hosszú a lista, amiből guruvá válsz majd.

Brandfizz munkatársak
Brandfizz
Brandfizz munkatársak

TeamFizz
Negyedévente csapatépítő TeamFizz eseményeket szervezünk, voltunk már együtt vitorlázni Tihany partjainál, ugráltunk együtt trambulin parkban, bejártuk a Bartók Béla út legjobb helyeit és fergetegeset buliztunk az 6. szülinapunkon.

Employee Experience with Sparkle
Egy kérdés: szerinted milyen lehet egy olyan cégnél dolgozni, aki csak és kizárólag abból él, hogy munkavállalói élményt fejleszt?

A legpezsgőbb csapat a #TeamBrandfizz
Magyarország első Employer Brandingre specializálódott ügynöksége vagyunk, egyúttal a téma legkeresettebb hazai előadói. Pezsgő csapatunk minden tagjának a szakma a szívügye. Katt ide és ismerd meg a jövendőbeli Offizzer kollégáidat!

Home offizz lehetőség
Belépésed napján kapsz laptopot, amivel bárhonnan adagolhatod a Sparkle-t. Hetente pedig 2-3 napot találkozunk az Offizzban.

Offizz perks
Coffizzunkban a kávénk díjnyertes és fröccsnek valót is mindig találsz. Ha pedig elég kitartóan kérdezősködsz, eláruljuk miért van egy plüss csirke a sütőben.

Prémium Offizz lokáció egy prémium csapatnak
A 11. kerületi Szent Gellért téren van az iroda, mi csak úgy hívjuk „Offizz”. A Time Out brit magazin szerint is a világ legmenőbb környékén pezsgünk. Ha nem hiszed járj utána! Ja, a dunai körpanorámát mondtuk már?

Brandfizz iroda
Previous slide
Next slide
Less be employer branding laboratóriumunk kulisszái mögé

Jelentkezz és pezsdítsd fel a karriered!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és pezsdítsük fel együtt munkáltatói márkád!

Iratkozz fel Newsfizz hírlevelünkre és pezsdítsd fel munkáltatói márkád!

Munkaerő elkötelezés

Munkaerő megtartás

1. képzési nap – VÁGJ BELE!

Employer branding alapkövek: Integrált Employer Branding Stratégia és mérhetően eredményes munkáltatói márka építése

Brandfizz

Azonnal felhasználható Employer Branding Eszköztár

 1. Employer Branding Szótár és Zsebkönyv
 2. Üzleti igény felmérés és belső érintetti térkép sablon
 3. Employer Branding HR Audit checklist
 4. Munkaerőpiaci versenytársi térkép checklist
 5. Employer Branding KPI lista

Utókövetés

Gyakorlatba ültetést érdekes feladatokkal fogjuk ösztönözni és segíteni.

 • A képzési napok közötti egy hónapot a résztvevők az Employer Brand Akadémia során megszerzett tudásuk és az Employer Branding eszköztár azonnali felhasználásával, az ezt támogató házifeladatok elvégzésével töltik.
 • A házi feladatok eredményeiről az akadémisták öt dia terjedelmű prezentációt és mini videót készítenek.

2. képzési nap – VALÓSÍTSD MEG!

Perszonalizált jelölt- és munkavállalói élmény fejlesztése: munkáltatói értékígéret és employer brand bevezetése

Brandfizz

Azonnal felhasználható Employer Branding Eszköztár

 1. Employer Branding kutatás szempontrendszer checklist
 2. Jelölt, – és munkavállalói élménytérkép sablon 40 élménypont mentén
 3. Optimalizált EVP szerinti munkáltatói márka tartalom checklist
 4. Employer Brand Ambassador Program ckecklist

Utókövetés

Gyakorlatba ültetést érdekes feladatokkal fogjuk ösztönözni és segíteni.

 • A képzési napok közötti egy hónapot a résztvevők az Employer Brand Akadémia során megszerzett tudásuk és az Employer Branding eszköztár azonnali felhasználásával, az ezt támogató házifeladatok elvégzésével töltik.
 • A házi feladatok eredményeiről az akadémisták öt dia terjedelmű prezentációt és mini videót készítenek.

3. képzési nap – KELTSD ÉLETRE!

Employer branding kivitelezése a gyakorlatban: bizonyítottan bevált módszerek, amivel megsokszorozod a saját forrásból betöltött pozíciók számát

Brandfizz

Azonnal felhasználható Employer Branding Eszköztár

 1. Employer branding kivitelezési és erőforrás terv, mérési rendszer és riport struktúra sablon
 2. Toborzási & belső kommunikáció & tartalomfejlesztés checklist
 3. Jelöltélmény központú álláshirdetés és karrier oldal drótváz, tartalomstruktúra sablon
 4. Útmutató a karrier oldal látogatók forrásainak monitorozásához
 5. Social employer branding tartalom terv sablon
 6. Útmutató social toborzási kampány menedzsmenthez
 7. Employer Brand Akadémia Best Practice Gyűjtemény
 8. AI blueprint: gyakorlati one-pager az induláshoz kezdőknek
 9. Mesteséges intelligencia checklist: így promtolj ChatGPT-ben

Utókövetés

Gyakorlatba ültetést érdekes feladatokkal fogjuk ösztönözni és segíteni.

 • A képzési napok közötti egy hónapot a résztvevők az Employer Brand Akadémia során megszerzett tudásuk és az Employer Branding eszköztár azonnali felhasználásával, az ezt támogató házifeladatok elvégzésével töltik.
 • A házi feladatok eredményeiről az akadémisták öt dia terjedelmű prezentációt és mini videót készítenek.