Personal Hungary 2017

Home / Event / Personal Hungary 2017
Personal Hungary 2017

Personal Hungary 2017

2017.11.15-16.

Jelentkezem

Helyszín
Budapest, Millenáris “B” épület, 2. ker. Kis Rókus u. 16-20.

Anita előadásai
11.15.
10.30-11.00 Az employer branding ami elfér egy szalvétán. Ha le tudod rajzolni, el tudod mondani

11.16.
10:30-11:00 Hogyan válik az employer branding stratégia az üzleti stratégia részévé?

Ádám előadása
11.15.
15.00-16.00 Hogyan növeld a toborzási hatékonyságot és a saját forrásból betöltött pozíciók számát social employer brandinggel?

A Personal Hungary a HR szakterület találkozási fóruma Budapesten: a legnagyobb cégek, innovációközpontú programok, interaktív fórumok és első kézből szerzett információk a szakma újdonságairól. Ezek teszik a Personal Hungary szakkiállítást egy emlékezetes élménnyé.

Az idei évben Anita Zvezdovics a Brandfizz Chief Fizz Officere felel a munkáltatói márka színpad nívós programjáért, a tartalomért, előadókért és persze a pezsgő hangulatért. Mindkét nap Anita munkáltatói márka szakmai gyorstalpalójával indul, kedvcsinálóként a további előadásokhoz. Nemcsak vele, de számos neves meghívott szakemberrel, előadóval és márkával találkozhattok majd. Segít átláthatóvá tenni a munkáltatói márkaépítés folyamatát, az Integrált Employer Branding megközelítést. Lesz szó vezetők bevonásáról, mérhetőségről, konkrét tippekről és jól működő gyakorlatokról is.

Hogyan alakul a HR jövője? Mi minden alakul át körülöttünk alapvetően? Hogyan lehet a HR valódi versenyelőnyt jelentő stratégiai funkció? Hová tűnik a munkaerő? Melyik ajtón jönnek be a robotok?

Hallgasd meg Anita és Ádám előadásait az Employer Branding Stagen!

 

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content.
Copyright © 2017 Brandfizz. All rights reserved.