Online Toborzási Konferencia 2017

Home / Event / Online Toborzási Konferencia 2017
Online Toborzási Konferencia 2017

Online Toborzási Konferencia 2017

2017.09.27.

Jelentkezem

Rendezők
HVG Szemináriumok és Konferenciák

Helyszín
Budapest, MOM Kulturális Központ, 12. ker. Csörsz u. 18.

Anita és Ádám előadása
10.50-11.10 Amikor az Employer Branding az üzleti stratégia részévé válik

Évek óta beszélünk a legújabb online eszközökről és csatornákról, amelyek mellett ma már applikációkról, szoftveres és felhő-megoldásokról, digitalizált HR folyamatokról, mérhetőségről, ROI-ról és adatalapú toborzásról kell gondolkodnunk.

A világ vezető szakemberei mind egyetértenek abban, hogy a hagyományos eszközeink, a személyes hálózatunk fenntartása és bővítése mellett fejlesztenünk kell digitális tudásunkat is. Főként a most piacra lépő generációk elérése, bevonzása és elkötelezése, valamint a sorra születő új szakmák, feladatkörök és speciális szervezeti kultúrák sikeres kiszolgálása érdekében.

A HR felé megfogalmazott üzleti elvárásokat már évek óta olyan hatások alakítják, amelyeknek csak akkor tudunk megfelelni, ha a toborzásra nem pusztán támogató funkcióként, de üzleti fókusszal tekintünk. A Konferencián a legújabb online és digitális megoldások továbbá sikeres hazai, illetve nemzetközi gyakorlatok bemutatásával erre a szemléletváltásra helyeződik a hangsúly. A Brandfizz alapítói pedig arról fognak beszélni, hogy válik az Employer Branding az üzleti stratégia részévé.

 

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Copyright © 2016-2019 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

Copyright © 2016-2019 Brandfizz. All rights reserved.