Voices of Industry – Az employer branding szakma globális hangja

Voices of Industry – Az employer branding szakma globális hangja

Voices of Industry – Az employer branding szakma globális hangja

Immár második éve szerepelhetünk az Employer Brand International kiadványában – Magyarországról egyedüliként. A munkáltatói márka szakma világszervezete minden esztendőben kiadja a Voices of Industry eBookot, amit most egy kattintással letölthetsz a cikk végén. 

Egyre több cég fókuszál arra, hogy videóban mutassa meg, milyen az élet a szervezeten belül. Annyi ügynökség kínál ilyen szolgáltatást a piacon, hogy lassan már fel sem lehet őket sorolni. És mégis, milyen gyakran találkozunk olyan munkahelyi videókkal, amik nem hitelesek, hiányzik belőlük az igazi átütő üzenet, vagy éppen a kivitelezés minősége nem éri el a kívánt színvonalat. Az idei kiadványban arra hívtuk fel a figyelmet, hogy külső kivitelező helyett a kollégák bevonásával is lehet készíteni olyan tartalmakat, amik aztán mérhető üzleti eredmény generálnak. Esetünkben ez tízezer feletti karrieroldal látogatót eredményezett.

Ismerd meg az Employer Brand International által a világ minden tájáról kiválasztott, meghatározó munkáltatói márka ügynökségek gondolatait a szakmáról. Mik azok a trendek, ami a jelenlegi munkáltatói márka folyamatokat mozgatják? Inspiráció, ötletek, szakmai vélemények munkáltatói márka szakembereknek, vállalati HR vezetőknek, cégvezetőknek. Töltsd le egyetlen kattintással a Voices of Industry kiadványt az alábbi linken. Keress minket a 12-13. oldalon!

[LETÖLTÉS]

Ha tetszett a cikk, oszd meg azokkal akiket érdekelhet! Amennyiben kérdésed, véleményed van, kommentelj bátran a Facebook oldalunkon, vagy írj nekünk közvetlenül!

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

    Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
    Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.