Pezsdítsd fel az Onboarding élményt az online térben!

Pezsdítsd fel az Onboarding élményt az online térben!

A New Landscape Employer Brandingben számos izgalmas kihívás elé állította a HR szakmát idén. A koronavírus járvány kapcsán egyre több HR- és kommunikációs kihívással szembesültünk. Nem várt módon, rendkívül gyors reakcióval kellett átalakítani munkavégzési szokásainkat, ezen belül az on-boarding folyamatokat is fel kell pezsdíteni. Erről lesz az előadásban szó.
A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos, hogy az onboarding során olyan digitális tartalmakkal támogassuk új kollégáinkat és az őket beléptető szakembereket, vezetőinket, amely kárpótolja a személyes kapcsolat hiányát és ugyanolyan informatív, akárcsak az élő szó.

Még több videó

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.