Employer Branding látványkonyha a #truBudapesten

Employer Branding látványkonyha a #truBudapesten

Employer Branding látványkonyha a #truBudapesten

2017.05.25.

Jelentkezem

Helyszín
Budapest

Évek óta a fejünkben motoszkál, milyen lenne úgy beszélni az employer brandingről, hogy… hát hogy nem beszélünk róla, hanem végre csináljuk. Csináljuk, mache, a két kezünkkel, közösen.

Mi is ez az employer branding workshop?
– max. 8-10 fős csapat,
– ahol mindenki más-más cégtől jön,
– 6 órát kap,
– hogy kidolgozzon egy employer branding stratégiát és/vagy kampányt egy előre megadott témáról. Határ a csillagos ég!

A 6 óra végén lesz egy prezentáció, igazából egy nap-záró nagy beszélgetés. Tapasztalatokról, találmányokról, utakról, kérdésekről és válaszokról.


Mi fontos még? Jaaa, a látványkonyha!

Mert bár a két csapat egész nap workshop-ol, a többi truBudapest résztvevő bármikor, mint egy téma/beszélgetés esetében is, odamehet, belehallgathat, kérdezhet a konyhához/ba/tól (persze nem trollkodhatja szét a munkát, de, mondjuk így, érdeklődhet, beleláthat, megérthet). Ott lehet és van és lesz, mint egy látványkonyhánál (think Vapiano), nézheti, megfigyelheti, hogyan dolgoznak a többiek. Hogyan jutnak el A-ból B-be.

Hogyan értik meg, mégis, mi fán terem az igazi employer branding.

Figyelem, max. 20 főt fogadunk be erre a programra! Ingujjat felcsavarni könyékig!

 

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

    Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
    Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.