A legjobb employer branding ügynökségeket összefogó szövetség alakult Budapesten

A legjobb employer branding ügynökségeket összefogó szövetség alakult Budapesten

A legjobb employer branding ügynökségeket összefogó szövetség alakult Budapesten

Január 28-án Budapesten megalakult a European Association of Employer Branding Agencies (EAEBA) nevű európai employer branding szövetség. A munkáltatói márkaépítésre specializálódott európai ügynökségek szervezetének alapítói között, illetve elnökségében magyar ügynökség, a Brandfizz is képviselteti magát.

Az eredeti cikk a hrpwr.hu oldalon jelent meg.

 

„A kezdeményezés célja, hogy összefogja a legjobb európai munkáltatói márkaügynökségeket és hozzáférhetővé tegye a vállalatok vezetői számára a legeredményesebb, legfrissebb employer branding gyakorlatokat. Mivel a szervezet minden országból csak egyetlen ügynökségi tagot fogad, így különösen büszkék vagyunk rá, hogy a munkáltatói márka szakma európai szintű fórumának kizárólagos magyarországi tagja a Brandfizz lett” – nyilatkozta Horváth Ádám, a Brandfizz Employer Branding társalapítója.

Zvezdovics Anita és Horváth Ádám a Brandfizz Employer Branding képviseletében aláírják az Európai Employer Branding Szövetség alapító okiratát.

 

Horváth az alakuló eseményen elmondta, hogy a szövetség létrehozásának ötlete 2017-ben fogalmazódott meg először, amikor is Budapesten rendezték meg a World Employer Branding Day-t, amely a munkáltatói márkaépítés Horváth véleménye szerint elsőszámú globális rendezvénye.

A Kreatív kérdésére továbbá azt is elmondta, hogy a szövetségben – eltérően a nemzetközi ügynökségi netwörköktől – nincs tagsági díj, elsősorban a tudásmegosztást tartják fő feladatának. A World Employer Branding Day-t követően kezdtek tárgyalásokat több európai ország első számú, munkáltatói márkaépítésre szakosodott ügynökségével.

„A szövetség alapító tagországai egy 311 millió fős piac gyakorlati employer branding tudását birtokolják. Arra számítunk, hogy ezentúl Magyarországon is elérhető lesz olyan pezsgő és friss vezetői munkáltatói márka szemléletmód, ami mérhető üzleti eredményeket hoz a vállalatok számára” – nyilatkozta Zvezdovics Anita, aki a Brandfizz másik társalapítója.

Az eseményen részt vett a többi alapító ország ügynökségének vezetője is. Köszöntőt mondott Johan Driessens (CEO, Branded Careers, Belgium), továbbá megszólaltak a szervezet alapító elnökségi tagjai: Oliver Burauen (Grapevine, Németország), Emiliano Novelli (Idea Link, Olaszország), Henrika Bivainiene (Amston, Litvánia), valamint Andrej Aliasov (Changellenge, Oroszország). A rendezvényen megjelentek az alapító országok budapesti nagykövetségeinek képviselői is.

A European Assiciation of Employer Branding Agencies (EAEBA) alapító munkáltatói márka ügynökségeinek vezetői az ünnepélyes aláírást követően.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg azokkal akiket érdekelhet!

Amennyiben kérdésed, véleményed van, kommentelj bátran a Facebook oldalunkon, vagy írj nekünk közvetlenül!

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

    Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
    Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

    Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.