Employer Branding quick wins avagy digitális recruitment branding megoldások a toborzási célunkhoz hangolva

Employer Branding quick wins avagy digitális recruitment branding megoldások a toborzási célunkhoz hangolva

Hogyan növeld a toborzási hatékonyságot és a saját forrásból betöltött pozíciók számát social employer branding-gel?

Horváth Ádám – Chief Sparkle Officer Brandfizz

„A múlt héten indítottuk el a céges karrier oldalunkat a közösségi médiában és már az első posztot 1200-an látták! Az jó, ugye?” – hangzik el a kérdés. És mi erre a válasz? Hogyan válhat egy karrieroldal fenntarthatóan elsőszámú látogató forrásává a közösségi média? Miként lehet megtalálni a legjobb tehetségeket Facebookon? Mi a sikeres social employer branding titka és hogyan tudjuk megelőzni azokat a versenytársainkat, akik előttünk léptek be a forgóajtón?

Még több videó

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.