Employer branding élesben: hogyan vegyünk fel 300 IT szakembert 1 év alatt?

Employer branding élesben: hogyan vegyünk fel 300 IT szakembert 1 év alatt?

Szabó Tamara – Employer Brand Program Manager, Ericsson Magyarország Kft.

A hazai piacon az üzleti működés fenntarthatóságának és nyereségességének az igénye egyszerre van jelen. A vezetők újabb típusú nehézségekkel találkoznak a hatékonyság kapcsán, mint néhány évvel ezelőtt. A növekedés legnagyobb kihívásává vált a munkaerő felvételének hatékonysága, elvesztése vagy pótlása. Az Ericsson Magyarország Kutató & Fejlesztő Központja mégis a verseny élmezőnyében áll. Mi kell ehhez?

Még több videó

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

Copyright © 2016-2020 Brandfizz. All rights reserved.