Piac&Profit Social Media 2017 Konferencia

Home / Event / Piac&Profit Social Media 2017 Konferencia
Piac&Profit Social Media 2017 Konferencia

Piac&Profit Social Media 2017 Konferencia

2017.09.07.

Jelentkezem

Rendezők
Piac&Profit

Helyszín
Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, 1148 Örs vezér tere 24. (Mozi bejárat 2.emelet)

Anita és Ádám előadása
11.10-11.40 A legsikeresebb vállalatok példái. Mit kell tenni, hogy elérjük üzleti céljainkat a social mediában? A World Employer Branding Day 2017 színpadán nagy sikert aratott magyar social employer branding esettanulmány

Social Media, ahol a látvány, a személyesség, az érzelmekre hatás mindent visz. A fiatalokat sok esetben már csak ott szólíthatjuk meg. Minden ügyfél, vevő, jelölt benne van a közösségben. A közösségi média eredményes és mérhető employer branding felületté vált. Csak tudni kell a titkot!

Facebook, Instagram, YouTube, Messenger, Viber, Twitter, Linkedin, Snapchat, bloggolás, chatbot, SEO-zás stb. Melyiket hogyan, mire használjuk, ha bevételnövelésben, márka- és kapcsolatépítésben gondolkodunk?

Az online közösségi terekre optimalizált marketingről a legfrissebb tudás a legjobb szakemberektől! A Brandfizz alapítói, Anita és Ádám a World Employer Branding Day 2017 színpadán nagy sikert aratott social employer branding esettanulmányukat mutatják be.

Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright: Az oldal teljes tartalma, mind az írott, mind a képi tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Brandfizz előzetes írásbeli engedélye nélkül bárminemű terjesztésük, utóközlésük és felhasználásuk (különösen kereskedelmi céllal) szigorúan tilos. Ennek megszegése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Copyright © 2016-2019 Brandfizz. Minden jog fenntartva.
Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content, otherwise the necessary legal steps will be taken immediately.

Copyright © 2016-2019 Brandfizz. All rights reserved.