Sparkle to employer brand

Home / Sparkle to employer brand

Sparkle to employer brand

Mi a Brandfizz?

Miért ‘sparkle’?

Mi a Fizz szemlélet?

Kik adják a Sparkle-t?

Sparkling Partnereink

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon


„I think the cooperation with Brandfizz has been absolutely fantastic. You've got a lot of great creative people, as well as detailed people. What Brandfizz brings to the table is not only a great understanding of the local market and great connections, but they are able to understand what we are trying to bring to Hungary with World Employer Branding Day. I'm excited by the global perspective that both founders of Brandfizz have, they have both connected really quickly into the global scene. The passion is there, the commitment is there and it's a fantastic attitude.”


Brett Minchington
Chairman/CEO Employer Brand International | Employer Branding College | worldemployerbrandingday.community„A Brandfizz csapatával több közös projekt van mögöttünk, remélhetőleg még több előttünk. A legfőbb tapasztalatom velük kapcsolatban az az innovatív hozzáállás, magával ragadó szakmai elhivatottság, integrált üzleti folyamatszemlélet, valamint igényes, korrekt, profi kivitelezés, ami miatt a szakmai együttgondolkodás első pillanatától a mindig elégedett projektzárásig élmény velük a munka.”


Dr. Blaski Judit
HVG HR Center Igazgató„A Brandfizz alapítói valószínűleg az egyik leginnovatívabb és legfelkészültebb employer branding szakértők magyar piacon. Nagyon érdekes módszertanuk van a munkáltatói érték ígéretek felszínre hozásához. Valamint sokéves rutinnal rendelkeznek online és social media employer branding kivitelezésben, amivel kézzel fogható eredményekkel támogatják a toborzás hatékonyságát.”


Zaharia Gabriella
HR Igazgató„Egy beszállítótól, főleg, aki kreatív területen dolgozik, azt várom, hogy folyamatosan bombázza a szervezetet a szakma újdonságaival, előttünk járjon és a szervezeti komfortzónánkat feszegesse, pont úgy, ahogy csináljátok. A szakmai elkötelezettség, lendület rám „fertőző” hatással volt, állandóan inspirált még újabb és újabb ötletek és megoldások keresésére.”


Dr. Gyarmati Franciska
HR Referens„Közös munkánk kezdetén meggyőző volt a teljes körű employer brand szolgáltatás. Azt gondolom, hogy rugalmasan álltatok az általunk kért vagy javasolt változtatásokhoz. Úgy igazodtatok az igényeinkhez, hogy közben a minőségből nem engedtetek. A személyes interjúk kiemelkedően jók voltak, a kommunikáció folyamatosan gördülékeny.”


Zsofia Petrik
IT Recruiter


Felveszem a kapcsolatotAjánlatot kérekNews Fizz

Copyright notice. The written and visual contents of this page are protected by copyright. You may not, except with our express written permission, distribute or commercially exploit the content.
Copyright © 2017 Brandfizz. All rights reserved.